Jaro kohtaa perjantaina Keskuskentällä IFK Mariehamnin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa IFK Mariehamn piti pisteet kotonaan maalein 3-1. Jaron Jussi Aallolla on tiedossa minkälainen joukkue perjantaina tulee vastaan.

– IFK on hyvä ja todella suoraviivainen joukkue. Joukkueessa on myös taitoa joten se pystyy pelaamaan myös yllätyksellistä jalkapalloa. Lisäksi he matkaavat tänne varmasti nälkäisenä, kun voittoja ei viime otteluissa ole tullut, Aalto kertoo Jaron nettisivuilla.

Aallon oma kausi ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan alkukauden loukkaantumisten vuoksi. Mies on kuitenkin pikkuhiljaa päässyt kuntoon, mutta mies odottaa itseltään vielä enemmän.

– Me luomme paikkoja ja ne pitäisi käyttää hyväksi. Tiedän että pystyn itsekin vielä parempaan. Maaleja ja maalisyöttöjä pitää tulla tilille enemmän, Aalto päättää.

//