JJK kohtaa maanantaina vaikean vastuksen, kun se saa vieraakseen Jaron Harjun kentälle. Joukkueen ykkösmaalivahti Janne Korhonen tietää lääkkeet Alexei Eremenkon käskyttämän Jaron kaatamiseksi.

– Kova joukkue sieltä tulee, joka yrittää pelata maata pitkin ja ainakin kotona myös prässäsivät ylhäältä. Meidän omalla tekemisellä Jaro kuitenkin kaatuu. Ei tässä vaiheessa kautta mitään uusia jippoja keksitä, mutta jos tehdään huolella ja yhtenäisesti sitä omaa juttua, niillä eväillä pitäisi aika monen joukkueen tässä sarjassa kaatua, Korhonen sanoo JJK:n nettisivuilla.

JJK:n alkukausi sujui vauhdikkaissa merkeissä ja pistetili karttui mukavasti. Viime aikoina tahti on hieman hiipunut, mikä ei kuitenkaan aiheuta paniikkia JJK-leirissä.

– Kausi on tuntunut ihan hyvältä. Alkuhan meillä oli aikamoista lentoa, nyt viime peleissä on sitten tuloksellisesti ja vähän pelillisestikin tökkinyt. Nyt on korjauksen paikka siinä mielessä. Mutta kausi on ollut ihan ok kokonaisuudessaan.

//