Viime viikolla Suomen U21-maajoukkueen mukana Porissa ollut toppari Timi Lahti liittyi HJK:n mukaan loppuviikosta. Lauantain harjoituksissa nuori toppari oli iloisin tunnelmin.

– Kahdet treenit ehdin vetää saman tien. Se tuli heti selväksi, että treenien tempo ja jätkien taitotaso on todella kova. Ihan kunnolla saa heti painaa. Kilpailu on niin kovaa kuin osasin odottaa. HJK:ssa on tällä hetkellä erittäin laadukas ryhmä kasassa, joten kilpailu on sen mukaista, Lahti sanoo HJK:n nettisivuilla.

Lahden siirto hallitsevan mestarin ja tällä hetkellä sarjaa ylivoimaisesti johtavan Klubin riveihin tuli yllätyksenä. Puun takaa, kuten Timi itse toteaa.

– Olin maajoukkueen kanssa Porissa ja päiväunilla juuri silloin, kun tuli soitto, että se olisi sitten suunta HJK:n paitaan. Ihan tätä en osannut siinä hetkessä odottaa, mutta toisaalta nopeat siirrot kuuluvat ammattilaisuuteen, ja olen saanut kokemusta näistä asioista jo Italiasta. HJK on mielestäni liigan paras joukkue, silloin kun pystymme pelaamaan koko ajan omalla tasollamme. Joten pysymällä juuri sillä tasolla, uskon vakaasti että meillä on erinomaiset mahdollisuudet voittaa mestaruus kolmannen kerran.

//