Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Mikael Forssell on näyttönsä antanut ja perjantaina tai viimeistään lauantaina on odotettavissa sopimusuutisia. Forssell pelasi kahdessa Leedsin reservipelissä (viimeksi eilen) ja teki vaikutuksen manageri Simon Graysoniin. Kaikesta päätellen Leeds on myös Forssellin ykkösvaihtoehto.

– Hän pelasi reservipelin Sheffield Unitedia vastaan, joten teemme päätöksen mahdollisesti seuraavana päivänä. Hänen täytyy tietää, mitä me ajattelemme. Hänellä on yksi tai kaksi muuta tarjousta pöydällä, mutta hän haluaa epätoivoisesti tehdä jotain täällä, jos se on vaan mahdollista, Grayson valotti tilannetta Yorkshire Evening Postille.

– Hän näyttää siltä pelaajalta, joka hän oli aiemminkin. Hän on vahva pitäessään palloa, mutta hän ei ole hirveästi pelannut viime vuonna. Sitä asiaa pitää miettiä. Hänellä on laatua, nälkää ja halua pelata. Hän näkee tässä suuren mahdollisuuden. Tiedän, että hän hylkäsi pari tarjousta jatkaakseen harjoittelua meidän kanssa, joten on ainoastaan reilua, että teemme päätöksen mahdollisimman nopeasti.

//