FC Honka kärsi viime perjantaina kirvelevän liigatappion, kun se taisteli pääkaupunkiseudun herruudesta HJK:n vieraana. Päävalmentaja Mika ”Bana” Lehkosuo ei voinut kuitenkaan jäädä harmittelemaan pistemenetyksiä, sillä maanantaina edessä on jo uusi mahdollisuus VPS:ää vastaan.

– Ei tullut mitään loukkaantumisia fyysisesti, eikä liikaa henkisestikään. Edellisestä pelistä on vain kolme päivää, joten tämä asettaa tietyn haasteen vaasalaisten kohtaamiselle. Tärkeää on löytää nyt tuoreita jalkoja kentälle, mutta liikaa muutoksia ei voi tehdä, jottemme samalla menetä oman pelimme tasapainoa, Bana sanoo seuransa kotivuilla.

– Lähdemme jatkamaan siitä mihin olemme viime peleissä päätyneet. Kotona on alla hyvä voitto KuPS:sta, emmekä me huonoja olleet Sonera Stadiumillakaan. Parannettavaakin kuitenkin jäi ja otetaan näistä peleistä hyvät asiat mukaan ja parannetaan niissä, joissa tarvetta on.

Vastaan asettuva VPS vaihtoi muutama viikko sitten valmentajaa, kun kakkosluotsi Petri Vuorinen nousi vastuuseen Tommi Pikkaraisen tilalle. Tämä saattaa Lehkosuon mukaan hiukan vaikuttaa otteluun.

– Saattaa olla että vaasalaiset tekevät asioita nyt hiukan eri lailla, mutta se jää nähtäväksi. Vepsu on joka tapauksessa hyvin tiivis kahden linjan joukkue, joka on vastahyökkäyksissä hyvä. Joukkue pyrkii paljon juuri nopeisiin hyökkäyksiin, eikä heiltä hitaita hyökkäyksiä juuri edes nähdä.

//