JJK oli pitkään kiinni täydessä pistepotissa Vaasassa, kunnes oma maali päätti taistelun 1-1-tasapeliin Vepsua vastaan. JJK:n päävalmentajan Kari Martosen mukaan ottelun sisällä oli kaksi varsin erilaista peliä.

– Toisella puoliajalla Vaasa otti pelinavauksemme nopeammin kiinni. Emme löytäneet keinoa nähdä missä sitä tilaa on. Johtoasema muuttui tasuriksi, niin totta kai siinä mielessä olen pettynyt tulokseen. Jos katsoo Vaasaa, heillä on erittäin hyvä ja laadukas joukkue. Uskon, ettemme varmasti ole viimeinen joukkue, jolta Vaasa ottaa pisteitä loppukauden aikana, Martonen sanoo pelin jälkeen VPS:n sivuilla.

Vieraiden epäonnekas toppari Juha Pasoja veti pelin jälkeen yhtäläisyyksiä yhteen Suomen maajoukkueen historian kurjimmista hetkistä.

– Eka puoliaika oli meiltä hyvä, olimme ihan dominoivia. Toisella VPS nosti karvausta, emmekä enää päässyt vyöryttämään niin helposti. He saivat painetta meidän päähämme, ja lopun kruunasi tuo kaunis oma maali. Tuli vähän mieleen Suomi – Unkari aikoinaan.

//