Mikael Forssell brittiseuran kiikarissa?

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen A-maajoukkueen Mikael ”Miklu” Forssell saattaa olla hyökkääjäpulassa olevan Leedsin seuraava hankinta. Englannin Championshipissä pelaava Leeds on kahden sarjapelin jälkeen voitoitta ja maalisarake näyttää ainoastaan yhtä tehtyä maalia. Leeds syöksyy jo ensi tiistaina Hull Cityn kimppuun ja kahden pelin viikko täydentyy vierasmatsilla sunnuntaina West Hamin luolassa. Miklu on tällä hetkellä ilman sopimusta.

– Katsoin joukkuettani Southampton-pelin jälkeen ja ajattelin, että tarvitsemme vahvistusta. Sitten yhtäkkiä menetät kolme isoa target-pelaajaa. Voisimme tehdä kuukauden, puolen vuoden tai pysyvän sopimuksen, mutta tarvitsemme erilaisen hyökkääjän, Leedsin manageri Simon Grayson sanoo Yorkshire Evening Postille.

//

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliMoisanderin AZ:lle tappio
Seuraava artikkeliEnckelmanin seura edelleen nollilla