Huuhkajien päävalmentaja Mixu Paatelainen iloitsi Latvian kaaduttua 2-0. Peli oli hyvin kontrollissa ja pääkäskijä näki kentällä paljon harjoiteltuja asioita. Mixua miellytti erityisesti se, että pelaajat sitoutuivat valmennusjohdon laatimaan taktiikkaan

– Siinä toteutui monta asiaa, joihin oli kiinnitetty huomioita ja käyty läpi. Se oli ehdottomasti positiivista. Jokainen piti ne sävelet mielessä, joilla lähdimme peliin. Se on hieno asia, koska se tarkoittaa, että emme harjoittele tai puhu asioista turhaan, Mixu kertaa Palloliiton sivuilla.

Paatelainen pitää jalat maassa, sillä Latvia ei ollut tietenkään sieltä vastustajien kovimmasta päästä. Joukkueen nuorennusprosessi on kuitenkin jo alkanut.

– Olemme alkutaipaleella. Varmasti jatkossa tulee vielä vastoinkäymisiä, mutta tänään peli oli hyvää.

//