Mixu Paatelainen suositteli Dundeeta Dalla Vallelle

Suomen A-maajoukkueen tulevaisuuden tähtiin laskettu hyökkääjä Lauri Dalla Valle teki kehittymisensä ja uransa kannalta järkevän siirron, kun Dundee United lainasi Dalla Vallen englantilaisseura Fulhamista tammikuuhun saakka. Dundeen manageri Peter Houston lupaili jo torstaina paikallistelevisiolle, että Dalla Vallen debyytti tapahtuu todennäköisesti jo tulevana lauantaina, jolloin Dundee pelaa Peter Enckelmanin St. Johnstonea vastaan Skotlannin Valioliigassa.

Dalla Vallen siirtoon juuri Dundee Unitediin vaikutti A-maajoukkuekäskijä Mixu Paatelainen, joka tuntee skottijalkapallon kuin omat taskunsa. Mixun mittava peliura ja sitä seurannut valmentajaura on sisältänyt useita vuosia nimenomaan Skotlannissa. Mixu oli yksi niistä asiantuntijoista, jotka suosittelivat Dalla Vallelle nykyistä siirtoa. Päätöstä tuki myös Dalla Vallen Fulhamin reservijoukkueen valmentaja Billy McKinlay.

– Hän (Dalla Valle) on puhunut Billy McKinlayn, ex-Dundee United -pelaajan, kanssa  ja kysynyt liigasta. Hän teki tiedusteluja ja hän myös puhui Suomen manageri Mixu Paatelaisen kanssa, joten on siellä paljon ihmisiä, jotka ovat sanoneet joitakin hyviä asioita Dundee Unitedista ja SPL:stä, Houston paljasti paikallis-TV:lle.

//


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.