Suomen A-maajoukkueen topparikalustoon kuuluva Niklas Moisander kipparoi hollantilaisen AZ:n maajoukkuekollega Ville Jalaston Aalesundin vieraaksi Eurooppaliigan karsintamatsissa. Moisander pelasi täydet minuutit, kun taas Jalasto pureskeli kynsiään koko matsin ajan vaihtopenkillä.

Moisander aiheutti joukkueelleen sydämen tykytyksiä jo ottelun 13. minuutilla, kun hän epäonnekseen kurkotti korkeaan ilmapalloon ja potkaisi pallon omaan käteensä rangaistusaleen sisäpuolella. Tilanteesta seurasi suomalaiselle varoitus ja Aalesundille pilkku, jonka Barrantes hyödynsi kotijoukkueen hyväksi.

AZ tuli kuitenkin tasoihin Martensin maalilla, jota Aalesund protestoi paitsiona. Ottelua oli tuolloin pelattu 30. minuuttia. Barrantes teki vielä 73. minuutilla toisen maalinsa varmistaen Aalesundille pienen edun ensi viikon ratkaisevaan toiseen osaotteluun.

//