Moldovan maajoukkueen päävalmentaja Gavril Balint on valinnut miehistönsä, joka kohtaa Huuhkajat EM-karsinnassa ensi viikon perjantaina 2. syyskuuta. Balintin alustavassa maajoukkueryhmässä on 27 pelaajaa. Mixu Paatelainen ei ole vielä julkistanut Suomen joukkuetta.

Viime vuonna Suomi hävisi Moldovalle EM-matsin vieraissa 0-2. Balintin miehistöstä löytyvät Huuhkajia vastaan maalinteossa onnistuneet Anatolie Doros ja Alexandru Suvorov.

Moldova:

Nicolae Calancea (Zimbru Chisinau), Artiom Gaiduchevici (Dacia Chisinau), Stanislav Namasco (Kuban), Petru Racu (IFK Norrköping), Iulian Erhan (Zimbru Chisinau), Alexandru Epureanu (Dinamo Moskova), Igor Armas (Kuban), Vadim Bolohan (FC Sevastopol), Maxim Potirniche (Academia UTM Chisinau), Vitalie Bordian (Metalist), Victor Golovatenco (Sibir), Alexei Savinov (FC Baki), Vadim Boret (FC Baki), Alexandru Suvorov (Cracovia), Stanislav Ivanov (Lokomotiv M.), Denis Zmeu (Vaslui), Anatolie Doros (FC Astana), Eugeniu Sidorenco (Zimbru Chisinau), Igor Tigirlas (Cernomoret Odesa), Eugeniu Cebotaru (Ceahlaul), Serghei Gheorghiev (Sheriff Tiraspol), Alexandru Dedov (Dacia Chisinau), Anatol Cheptine (Sheriff Tiraspol), Igor Bugaiov (FC Astana), Gheorghe Ovseannicov (Olimpia Balti), Viorel Frunza (Shakhter Karagandy), Serghei Alexeev (Kaposvari Rakoczi FC).

//