Alexei Eremenko junior on tänään vahvistanut siirtyvänsä venäläiseen Rubin Kazaniin. Kermana kakun päällä on se tosiseikka, että myös hänen pikkuveljensä Roman seuraa perässä samaiseen Rubin Kazaniin. Sovsport.ru-sivuston mukaan Eremenko juniorin sopimus on kolmivuotinen.

– Olen iloinen, että palaan kahden vuoden jälkeen Venäjän mestaruussarjaan. Enkä ainostaan palaa takaisin, vaan siirryn yhteen maan parhaimmista joukkueista, todella suureen seuraan. Olen iloinen myös siitä, että tulen pelaamaan samassa joukkueessa veljeni Romanin kanssa, Alexei Eremenko junior sanoo Sovsport.ru-sivuston haastattelussa.

Juniorilla olisi ollut ottajia muuallakin, mutta veri veti takaisin Venäjälle. Odotus palkittiin upealla mahdollisuudella pelata huippuseurassa.

– Minulla oli vaihtoehtoja jatkaa uraa Englannissa ja Skotlannissa, mutta odotin viime hetkeen tarjousta Venäjältä, koska olen aina halunnut pelata kotimaassa. Kahden vuoden aikana minusta on tullut kokeneempi ja viisaampi – Skotlannin mestaruussarja opetti minulle paljon. Toivon, että uusi seurani hyötyy kaikista tiedoistani. Tavoitteena on voittaa paljon pokaaleja ja titteleitä Rubinin kanssa.

//