Saksan pääsarjaseura FC Schalke 04 valmistautuu torstaiseen tärkeään karsintaotteluun Antti Muurisen HJK:ta vastaan rennolla alkuviikon ohjelmalla. Sunnuntain tiukka bundesliigamittelö Mainzissa verotti voimia, joten valmentaja Ralf Rangnick antaa pelaajilleen tiistaiksi jopa kokonaisen vapaapäivän.

Gelsenkircheniläisten omatoiminen loma-aika alkoi jo maanantaina puolenpäivän tienoilla – heti sen jälkeen kun palauttava aamuinen maastopyöräily oli saatu hoidettua alta pois.

Sunnuntainen Mainz-voitto (puoliajalla vielä 0-2, mutta lopputulos 4-2) kartutti Schalken itseluottamusta. Myös Rangnick poimii kommenteissaan voimaa juuri tuosta viimeisimmästä sarjapelistä.

– Jos joukkue kykenee ampumaan Mainzissa neljä maalia yhden jakson aikana, voi se ampua kotona HJK:ta vastaan 90 minuutin aikana myös neljä osumaa, Schalke-luotsi laskeskelee.