Suomen A-maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Roman Eremenko haki seurajoukkueensa Kiovan Dynamon kanssa arvokkaan voiton PFC Litex Lovechin vieraana Eurooppa Liigan karsintapelissä. Huuhkajien keskikentän moottori operoi täydet peliminuutit 2-1-voitossa.

Dynamon päävalmentaja Juri Semin arvostaa vierasvoittoa, joka ratkesi toisella puoliajalla.

– Hyvä alku, kun saimme maalin. Meillä oli vaikeuksia ensimmäisellä puoliajalla. Tauon jälkeen käänsimme pelin ja saavutimme voiton, mikä on erittäin tärkeää. Toisella puoliskolla oli enemmän tilaa ja meidän oli helpompi pelata. 2-1 on hyvä tulos meille, Semin kertaa voittoa lehdistötilaisuudessa.

Median edustajia ihmetytti Dynamon hidas hyökkäystempo, johon Semin antoi tapansa mukaan napakan vastauksen.

– Tämä on hyvin kiistanalainen kysymys. Te haluatte nähdä pelaajien juoksevan, mutta jotkut ovat tyytyväisiä toisenlaiseen hyökkäystempoon. Et voi miellyttää kaikkia.

//