Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Roman Eremenko on tulessa torstaina, kun hänen seurajoukkue Kiovan Dynamo kohtaa bulgarialaisen PFC Litex Lovechin Eurooppa Liigan karsintapelissä. Dynamon päävalmentaja Juri Semin ei vähättele kotijoukkuetta, sillä vastaan asettuu kova ryhmä.

– Joukkue pelaa modernia kombinaatiopeliä. Heillä on pelaajia Bulgarian maajoukkueesta ja ulkomailta. Tämä on taitava joukkue, joka ei turhaan ole voittanut kahdesti peräkkäin Bulgarian mestaruutta, Semin sanoo lehdistötilaisuudessa.

Semin ei laske joukkueensa eduksi sitä, että Dynamo pääsee aloittamaan vieraissa. Itse asiassa Semin tuhahtaa koko kysymykselle kotiedusta.

– Mitä järkeä on puhua siitä? Mahdollisuutemme ovat samat. Olemme mekin joskus aloittaneet kotona ja pelanneet sitten vieraissa. Kaikki riippuu vain meistä, en usko että Dynamolla on etua.

//