FC Schalke 04:n espanjalaistähti Raul esitteli torstaisessa HJK-ottelussa gelsenkircheniläistä samuraimuotia. Hyökkääjä kolautti päänsä Klubin keskikenttämies Alexander Ringin kanssa pallontavoittelutilanteessa. Molemmat pelaajat joutuivat paikkailtavaksi tilanteen jälkeen. Ring sai tämän päähänsä valkoisen ja espanjalaiselle laitettiin sinivalkoinen side.

Raul oli ottelussa merkittävässä roolissa. Kotijoukkueen avausosuma tuli rangaistuspotkusta, jossa juuri Raul oli kaadettu. Espanjalainen syötti yhden Klaas-Jan Huntelaarin maaleista. Lisäksi Raul ahkeroi täydet 90-minuuttia tehden hollantilaiskärjelle valtavasti tilaa, ja mahdollistaen siten omalta osaltaan Huntelaarin neljä maalia.

– Kun näki sen valtavan, verta vuotavan haavan Raulin päässä, voi ainoastaan nostaa hänelle hattua, Schalken valmentaja Ralf Rangnick kiitteli saksalaisseuran nettisivulla.

Myös nelinkertainen maalitykki Huntelaar yhtyi ylistysvirteen.

– Meille oli erittäin tärkeää, että Raul pelasi ottelun loppuun saakka. Hän puri hampaat yhteen joukkueemme eteen.