Antti Muurisen HJK:lle lukemin 0-2 tappion kärsinyt saksalaisseura FC Schalke 04 uskoo yhä jatkopaikkaan. Valmentaja Ralf Rangnick luottaa omiensa maalintekotaitoon.

– Olemme vaikeassa tilanteessa, sillä meidän on viikon kuluttua tehtävä kaksi tai kolme osumaa. Se ei kuitenkaan ole mahdotonta. Kykenemme kotikentällä jopa viiteen maaliin, Rangnick uhosi torstaisen kamppailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Saksalaisluotsi laittoi osan joukkueensa heikosta esityksestä keinonurmisen pelialustan piikkiin.

– Kotikentällä aiomme kääntää otteluparin yhteistuloksen eduksemme. Laatua meiltä siihen kyllä löytyy, eritoten kun pääsemme pelaamaan luonnonnurmelle. Tänään HJK hyödynsi pelialustan edukseen, Rangnick väitti.

Valmentaja kuitenkin myönsi, että homma ei muutenkaan sujunut suunnitelmien mukaan.

– Oletimme ottelusta tulevan toki aivan toisenlaisen kuin mitä siitä lopulta tuli – niin pelillisesti kuin myös lopputuloksenkin kannalta. Valitsimme väärät konstit ja käyttäydyimme osin täysin katastrofaalisesti. Nyt meidän on opittava virheistämme.

//