FC Schalke 04:n päävalmentaja Ralf Rangnick paljasti keskiviikon lehdistötilaisuudessa, että Helsingin matkalta puuttunut espanjalaistähti Raul aloittaa torstaisessa kotiottelussa HJK:ta vastaan.

– Raul kuuluu kokoonpanoon ottelun alusta alkaen. Hän on pelaaja, joka voi ratkaista ottelun. Hän ei silti voi pelata yksin, vaan esiinnymme menestyksekkäästi koko joukkueen voimin selviytyäksemme lohkovaiheeseen, Rangnick ilmoitti.

Raulin lisäksi miehistöön nousee myös perulainen nopea hyökkäävä keskikenttämies Jefferson Farfan, joka palasi sairastuvalta sunnuntaiseen sarjaotteluun Mainzia vastaan. Farfanin paikka avauksessa ratkaistaan vasta pelipäivänä.

– Me kaikki tiedämme hänen merkityksensä silloin, kun hän on kunnossa. Hänen dynaaminen pelityyli ja nopeus aiheuttavat jatkuvasti vaaratilanteita vastustajalle, Rangnick tietää.

– Meillä on kuitenkin HJK-pelin jälkeen vielä muitakin matseja, joten Jeffin kanssa ei ole syytä hätiköidä. Ehkä hänet nähdään kentällä vasta vaihdista tulleena kuten Mainzissa.

//