Sparvin Groningen murskasi ADO Den Haagin

KuPS, Ilves ja FC Lahti Eurooppa-liigassa – pelit suorina lähetyksinä!

Näet suomalaisseurojen europelit suorina lähetyksinä ja yksinoikeudella.

Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Tim Sparv juoksi ottelun 68. minuutilla kentälle, kun FC Groningen murskasi sunnuntaina ADO Den Haagin 4-2 Eredivisiessä. Kyseessä oli Groningenin kauden avausvoitto sarjassa.

Ottelun ratkaisu nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla, kun kotijoukkueen Tim Matavz tehtaili hattutempun arvoiset kolme maalia. Toisen puoliajan alussa Leandro Bacuna sinetöi jo matsin 4-0 osumalla eikä vastustajan takaa-ajo tuottanut kuin kaksi kavennusmaalia.  Groningen nousi voitolla Eredivisien keskikastiin kolmella sarjapisteellä.

//

MM-finaaliin jättikerroin 10,00!

Jalkapallon MM-finaalin voittajalle jättikerroin. Valitse vain Kroatia tai Ranska. Sitten vetoa sisään.