Hyökkääjä Teemu Pukista tulee 17. suomalainen Saksan pääsarjassa, kun hän aikanaan ensimmäisen kerran pääsee Bundesliigassa tositoimiin. Mukaan on laskettu pelaajat, joilla on kontollaan vähintään yksi bundesliigaminuutti.

Suomalaisista useimmin Saksan pääsarjassa on esiintynyt maajoukkuepuolustaja Petri Pasanen. Itävallan RB Salzburgiin kesällä siirtynyt ”Patruuna” sai Werder Bremenissä kasaan 144 bundesliigaottelua. Toisena listalla on nykyinen tv-tähti Pasi Rautiainen 116 kamppailulla ja kolmantena hyökkääjä Mikael Forssell (60 matsia Bundesliigassa).

Rautiainen ja Forssell johtavat maalitilastoa

Rautiainen ja Forssell ovat yhdessä kärjessä suomalaisten maalitilastossa Bundesliigassa. Kummallakin on kasassa 14 osumaa Saksan pääsarjassa. Kolmentena listalta löytyy Juhani Peltonen kuudella osumallaan.

Yhteensä 16 eri suomalaista ovat saaneet kasaan 615 bundesliigakamppailua. Heistä kahdeksan on vähintään kertaalleen onnistunut myös maalinteossa. Yhteensä suomalaismaaleja on nähty Saksan pääsarjassa 48 kappaletta.