TPS-miehistön tämän kauden positiivisin yllättäjä löytyy pakkikalustosta. Jere Uronen, jolla on kaikki modernin laitapuolustajan ominaisuudet, on noussut ryminällä liigapakkien aateliin. Turkulaisten päävalmentaja Marko Rajamäki on myös jo hehkuttanut muutamaan otteeseen kultakimpalettaan. Nousu TPS:n avaukseen on tullut 17-vuotiaalle Uroselle pienenä yllätyksenä.

– On se tullut. Kaikki lähtee siitä, että pelaa treeneissä hyvin ja tekee oikeita asioita. Sitten kun saa näyttöpaikan, niin se pitää vain käyttää hyväkseen, Uronen pohtii Veikkausliigan sivuilla.

Uronen starttaa maanantaina ensimmäiseen derbyynsä, kun TPS kohtaa FC Interin. Tilanne on uusi, sillä aiemmin Uronen on seurannut paikallismatseja penkillä tai katsomosta.

– Tunnelmat ovat odottavat, sillä en aikaisemmin ole ollut kentällä derbyssä. Viimeksi katsoin peliä vaihtopenkin puolelta, niin kyllä se näytti erilaiselta kuin katsomosta. Olisi se kiva päästä pelaamaan.

//