Urheilulehden HJK:n pelaajasiirtoja käsittelevä uutinen vahvistaa SuomiFutis.com-sivuston eilen julkaisemaa kohu-uutista (lue tästä), jossa FC Schalke 04 on kysellyt HJK:lta Teemu Pukin mahdollisen siirron ehtoja. Kerroimme myös, että saksalaisseura on tiedustellut Pukin agentilta pelaajan haluista siirtyä Bundesliigan suurseuraan. SuomiFutis.com-sivusto seisoo edelleen luotettavan saksalaislähteensä takana, vaikka YLE:n aamu-TV:ssä vieraillut Klubin urheilujohtaja Tuomo Saarnio kiistääkin tiedot.

Urheilulehden mukaan Pukin sopimus on enää allekirjoitusta vaille valmis ja siirrosta olisi jo sovittu Schalken kanssa. Urheilulehti sanoo myös, että Dawda Bah on neuvotellut valmiiksi siirron Bundesliigaan. Lähdössä olisi myös saman lähteen mukaan Rafinha, jonka osoite olisi belgialainen Gent.

//