Saksalaiset urheilusivustot pitävät Teemu Pukin siirtymistä FC Schalke 04:n riveihin varmana asiana. Suuret sivustot kuten Sport1.de, Spox.com ja Weltfussball.de listaavat suomalaishyökkääjän jo kuuluvaksi gelsenkircheniläisten joukkueeseen ja ovat rakentaneet sivuilleen pelaajakortin Pukista Schalken muun pelaajiston yhteyteen.

Esimerkki Sport1:n pelaajakortista löytyy täältä.

Yksikään näistä sivustoista ei kuitenkaan vielä ole uutisoinut siirtoa varmaksi. Saksasta tihkuneiden tietojen mukaan Gelsenkirchenissä on jo ilmoitettu pidettävän lehdistötilaisuuden, mutta tähän emme ole saaneet varmistusta omilta lähteiltämme. Huhutussa kutsussa lehdostötilaisuuteen ei myöskään kerrota tilaisuuden aihetta.

SuomiFutis.com-sivusto seuraa tilannetta jatkuvasti ja olemme koko ajan yhteydessä Saksassa olevaan lähteisiimme.

//