Babatunde Wusu on pelannut loukkaantumisensa jälkeen seitsemässä liigaottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia. Perjantaina mies syötti Jani Virtasen viimeistelemän johto-osuman. Paluu on ollut yllättävänkin vahva.

– Hyvä, että tuli heti onnistumisia. Minun oli helppo tulla takaisin, kun joukkue pelasi hyvin loukkaantumiseni aikana. Kaikki ovat olleet tosi mahtavia, niin joukkuekaverit kuin fanit ja seurakin, Wusu sanoo JJK:n kotisivuilla.

JJK vieraili perjantaina Vaasassa, ja jatkaa kauttaan maanantaina, kun vieraaksi Harjulle saapuu Jaro Pietarsaaresta. JJK-hyökkääjä Wusu tiedostaa joukkueen keskeisimmän ongelman.

– JJK pelaa joka ottelussa hetkittäin todella hyvin, mutta meidän pitäisi pystyä pelaamaan hyvällä tasolla koko 90 minuuttia. Ei riitä, että pelataan puoli tuntia tai yksi puoliaika hyvin. Me halutaan voittaa, ja tasapelin jälkeen kopissa oli perjantainakin tosi pettyneitä kavereita.

Maanantain pelistä Wusu odottaa monien muiden tavoin kiinnostavaa ja näyttävääkin ottelua.

– Eremenko peluuttaa hyvää, hyökkäysvoittoista futista ja meidänkin valmentaja haluaa meidän pelaavan aktiivista lyhytsyöttöpeliä. Jos pystytään pelaamaan ehjä matsi, meillä on hyvä mahdollisuus voittaa.

//