Dalla Valle ja Riski maalasivat Pikku-Huuhkajille

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaat hakivat EM-karsinnassa 2-1-vierasvoiton Maltalta. Maalintekijöinä kunnostautuivat Lauri Dalla Valle ja Roope Riski. Suomi siirtyi lohkokärkeen seitsemällä pisteellä ennen Ruotsia (1 matsi vähemmän) ja Sloveniaa, joilla on kuusi pistettä. Sarjataulukko tässä linkissä.

Suomi: Saku-Pekka Sahlgren, Tuomas Rannankari (62. Tapio Heikkilä), Timi Lahti, Tero Mäntylä, Mikko Sumusalo, Petteri Forsell, Denis Abdulahi, Rasmus Schüller (62. Duarte Tammilehto), Petteri Pennanen, Lauri Dalla Valle, Roope Riski (81. Juho Lähde).

//

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliSuomen avauskokoonpano Hollantia vastaan
Seuraava artikkeliAnalyysi: Hollannilla Suomea kokeneempi avausmiehistö