Espoolainen FC Honka mittelee liigapisteistä jo putoamaan tuomitun RoPS:n kanssa keskiviikkona. RoPS on kerännyt tällä kaudella vasta 14 pistettä, mutta minkäänlaiseen aliarviointiin ei ole varaa Hongalla. Rovaniemeläiset antoivat varoitusmerkin viime kierroksella pelatessaan JJK:n kanssa 3-3- tasapelin eikä voittokaan ollut kaukana.

Hongan tehohyökkääjä Demba Savage tiedostaa tilanteen: edessä ei ole helppo iltapuhde.

– Siitä ei tule helppoa peliä, sillä RoPS haluaa säilyä. Vaikka joku voi luulla, että se on helppo peli, niin sitä se ei tule olemaan. On aina vaikeaa pelata joukkuetta vastaan, joka on sarjataulukon pohjalla ja taistelee säilymisestä. Me kunnioitamme heitä ja pelaamme joukkueena. Yritämme tehdä maaleja ja puolustaa todella hyvin, Savage paaluttaa Hongan verkkosivuilla.

Veikkausliigassa on kahdeksan kierrosta jäljellä ja taistelu mitaleista avoinna. Sinne myös Honka haluaa.

– Jos haluat taistella mitaleista, niin pitää voittaa mahdollisimman paljon pelejä. Nyt on kahdeksan jäljellä ja kuusi ainakin pitää voittaa. Emme me tietenkään halua hävitä yhtään, mutta kuusi pitää ainakin voittaa ja nyt otetaan ensimmäinen keskiviikkona.

//