FC Inter ei kyennyt viime perjantaina kaventamaan HJK:n etumatkaa, sillä turkulaiset hävisivät KuPS:lle 1-2 vieraissa. Kaiken kukkuraksi kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen voitoton ottelu, joten Klubi on marssimassa ylivoimaiseen mestaruuteen – eroa kun on jo 14 pistettä ja pelaamatta enää kymmenen kierrosta.

Turkulaisten vastuuvalmentaja Job Dragtsma tiedostaa tilanteen: matsit on pystyttävä kääntämään ja viimeistelyssä on onnistuttava. Hollantilaisluotsi arvostaisi jo hopeasijaakin, joten kurssin on käännyttävä maanantaina Honka-mittelössä.

– On selvää, että meidän pitää pystyä kääntämään kurssi jälleen voittoisaksi. Hyvien tuloksien saaminen otteluistamme on tärkeää mitalitaistelun kannalta. HJK:n saavuttaminen on vaikeaa, mutta myös kakkossija olisi hyvä saavutus. Siihen tarvitsemme kuitenkin voittoja tulevista otteluista, painottaa Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Interin peli sinänsä on rullannut viime otteluissa hyvin. Ainoa asia, mikä pelissä on tökkinyt, on maalinteko. Tämän myöntää myös Inter-valmentaja.

– Itse pelimme on sujunut kohtalaisen hyvin. Varsinkin Kuopiossa pystyimme luomaan hyvin maalipaikkoja, mutta maalinteko ei ole sujunut alkukauden otteluiden tapaan. Jo pelkästään maalipaikkojen tehokkaampi hyväksikäyttö tulee varmasti kääntämään kurssimme parempaan suuntaan jo maanantaina.

//