Roman Eremenko luuti jo tuttuun tyyliinsä täydet 90 minuuttia, kun Rubin Kazan hävisi karmealla tavalla pietarilaiselle Zenitille Venäjän pääsarjassa. Sen sijaan Alexei Eremenko junior jäi ilman peliminuutteja ja kohtalona oli seurata tappio vaihtopenkillä.

Eremenkojen Rubin meni ensin 2-0 johtoon Bibras Natchon ja Sergei Kislyakin osumilla, mutta Zenit ei luovuttanut. Ensin Roman Shirokov kavensi ennen taukoa 2-1, ja sitten alkoi Danny-show: 50. ja 68. minuutti Zenitin Danny vei vieraat jo 2-3 johtoon. Enempää ei nähty maaleja ja näin Rubinille paha kotitappio.

Rubinin on päästävä nopeasti taas voittojen tielle tai muuten kohtalona on jäädä jopa alempaan loppusarjaan. Krasnodar hengittää ainoastaan kuuden pisteen päässä, kun jäljellä on vielä kuusi kierrosta alkusarjaa.