Roman Eremenko pelasi täydet minuutit debyyttimatsissaan Rubin-paidassa lauantaina. Velipoika Alexei Eremenko junior mahtui myös kokoonpanoon, mutta hän joutui seuraamaan joukkueensa tappiota koko matsin ajan penkillä.

Eremenkojen Rubin Kazan hävisi Krasnodarille vieraissa 1-3. Rubinin päävalmentaja Kurban Berdyev ei paljon selitellyt tappiota. Joukkueeseen tuli kasa uusia pelaajia siirtoikkunan aikana ja rakentaminen vie aikaa. Paraguayn maajoukkuepelaaja Nelson Valdez sai kehut pääkäskijältä.

– Luulen, että Krasnodar voitti ansaitusti. En sanoisi, että joukkueeni on laskusuunnassa. Tietenkin tarvitsemme aikaa joukkueen uudelleenrakentamiseen. Aikataulu on vaan sellainen, että harjoituksissa ei ole aikaa rakentaa, joten kaikki täytyy tehdä peleissä. Valdezin debyytti ei ollut ylipäätään paha, koska on selvää, että hän ei ole valmis. Mielestäni hän tulee auttamaan meitä suuresti, Berdyev analysoi matsia gazeta.ru-sivustolla.

Katso Eremenko-debyytin parhaat palat videolta:


//