Jaro ja KuPS tasasivat pisteet keskiviikon liigamittelössä Pietarsaaressa. Joukkueet eivät saaneet paremmuutta selville, vaan matsi päättyi 1-1.

Kuopiolaisten vastuuvalmentaja Esa Pekonen kertoi joukkueen saaneen, mitä tuli Pietarsaaresta hakemaan.

– Olen tyytyväinen tulokseen. Etukäteen ajattelimme, että tasuri olisi hyvä tulos täältä. Meiltä kuitenkin puuttui paljon pelaajia ja moni ei ollut pelannut pitkään aikaan. Epäilin vähän, että miten saamme kasattua toimivan joukkueen, mutta se toimi yllättävän hyvin. Sovimme tauolla, että jos saamme tasoituksen, pelaamme lopun varovaisesti. Totuuden nimissä on kyllä myönnettävä, että Jaro oli tänään parempi joukkue, jos katsoo kokonaisuutta, Pekonen sanoo Jaron verkkosivuilla.

”Olen tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon”

Jaron kollega Alexei Eremenko harmitteli jälleen kerran joukkueen tehottomuutta maalintekopaikoissa.

– Pelasimme tänään fiksusti. Saimme luotua paljon painetta ja tilanteita, mutta ongelmana oli vanha tuttu, eli viimeinen jäi puuttumaan. Joko viimeinen syöttö tai viimeistely oli usein heikko. Olen kuitenkin tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon ja siihen, miten pystyimme pelaamaan vaikeissa olosuhteissa.

//