KuPS lähtee haastamaan HJK:ta tänään pelattavassa kihelmöivän jännittävässä Suomen Cupin finaalissa.

Kuopiolaistan päävalmentaja Esa Pekonen on viime aikoina saanut joukkueensa pelin rullaamaan ja sarjasijoitus on noussut Veikkausliigassa kohisten. Pekosella ei ole kuin yksi asia mielessä lauantaina.

– Haastava peli on varmasti tulossa, mutta voittoa lähdemme ehdottomasti hakemaan. Valmistautuminen on mennyt hyvin ja olemme tehneet kaikki niin hyvin kuin mahdollista. Joukkueessa on hyvä virinä päällä ja sellainen hyvä pieni jännitys päällä, Pekonen sanoo cupin sivuilla.

KuPS on saanut viime viikkoina usean pelaajan takaisin sairastuvalta. Tämä on näkynyt myös kentällä.

– Nyt joukkue on oikeastaan terve ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja fyysisesti hyvässä iskussa, sillä rasitusta ei ole tullut viime peleissä liikaa. Pahimmillaan meillä oli yhdeksän pelaajaa poissa, joten nyt tilanne on hyvä.

//