Suomen A-maajoukkueen Timo Furuholm odottaa kovaa Hollanti-matsia ensi tiistaina. FIFA-rankingin mukaan tämän hetken maailman ykkösjoukkue on tunnettu erityisesti laadukkaasta hyökkäyspelistään, minkä myös Inter-kärki tiedostaa.

– Kovia jätkiä on tulossa vastaan. MM-kakkonen, mutta sitä on turha miettiä liikaa. Pitää uskoa omaan tekemiseen ja omaan juttuun ja sitä kautta laittaa ne ahtaalle, Furuholm sanoo YLE:n haastattelussa.

– Silloin pitää olla valmiudet kun voitamme pallon, että olemme nopeasti asemissa ja menossa ylöspäin. Varmasti hyökkääjistä lähtien puolustamisen täytyy olla tiivistä ja fiksua. Muuten voi käydä kylmät helposti. On se selvää, että kyllähän Hollanti on tunnettu sen hyökkäysarsenaalista eikä maailman kovimmasta puolustuksesta. Mitä enemmän saamme sinne painetta ja hyviä juoksuja sekä kombinaatioita, niin aivan varmasti tulee tilaa.

//