Kasper Hämäläinen heilutti tahtipuikkoa, kun Suomi murskasi Moldovan 4-1 EM-karsintamatsissa. Erityisen hienoa oli se, että maaleja syntyi harjoitelluista kuvioista. Päävalmentaja Mixu Paatelaisen käden jälki alkaa siis jo näkyä.

– Olemme treenanneet aika paljon juuri näitä pystysyöttöjä ja koska syöttö lähtee. Roman (Eremenko) laittaa niitä hienosti. Treeneissä ne eivät oikein ole menneet sisään, mutta nyt onneksi matsissa sain pistettyä ne rauhassa pussukkaan. En osaa sanoa, jotenkin tänään oli hyvä ajoitus juoksuissa ja palloissa, Hämäläinen sanoi YLE:lle.

Suomi pelaa Hollantia vastaan ensi tiistaina. Ainakin Hämäläinen uskoo meikäläisten voittoon ja kotikentällä siihen voi olla jopa saumat.

– Pystyynjuoksuja ja sillä tavalla rohkeasti lähdemme pelaamaan. Hollantikin pyrkii varmasti hallitsemaan ottelua. Tämä on kuitenkin meidän kotikenttämme, eikä meillä ole mitään hävittävää. Miksi emme voisi koettaa pitää palloa aika paljon? Tietenkin keskialueella taistelemme kakkospallot ja yllätämme Hollannin.

//