SuomiFutis.com-sivusto uutisoi perjantaina Mika Väyrysen läpäisseen Red Bull Salzburgin lääkärintarkastuksen torstaina. Kerroimme myös, kuinka Huuhkajien keskikenttäpelaaja oli vakuuttanut energiajuomajätin hollantilaisvalmentaja Ricardo Monizin testeissä.

Itävallan pääsarjan kärkijoukkue jätti suomalaispelaajalle sopimustarjouksen ja antoi viikonlopun yli mietintäaikaa. Päätös kontrahdista on kuitenkin jo nyt syntynyt, ainakin Väyrysen edellisen seuran SC Heerenveenin mukaan.

Heerenveen julkisti viikonloppuna, että 29-vuotias Mika Väyrynen ja Red Bull Salzburg ovat tehneet kauden loppuun asti voimassa olevan sopimuksen. Päätös oli osapuolten perjantain lausuntojen jälkeen erittäin odotettu.

Salzburgin riveissä pelaa jo Väyrysen Huuhkaja-toveri Petri Pasanen, joka siirtyi Itävaltaan syksyllä saksalaisesta Werder Bremenistä. Väyryselle kaavaillaan näillä näkymin pelintekijän roolia.

//