HJK voitti Veikkausliigassa keskiviikkona vesisateessa VPS:n 2-0. Berat Sadik maalasi HJK:n ensimmäisellä puoliajalla johtoon ja toisen puoliajan lopulla VPS teki oman maalin. Pelaamatta on seitsemän kierrosta ja HJK tarvitsee mestaruutensa varmistamiseen enää kuusi pistettä.

Turun FC Inter on sarjassa toisena yhä 16 pisteen päässä HJK:sta voitettuaan vieraissa MYPAn 3-2. MYPAlle syötettiin katkeraa kalkkia, kun Joni Kauko teki yliajalla Interin voittomaalin.

RoPSin putoaminen näyttää entistä selvemmältä joukkueen hävittyä Espoossa Hongalle 5-2. Honka oli täysin ylivoimainen ja lopussa sillä oli varaa pelata puolivauhdilla.

Pietarsaaressa Jaro ja KuPS pelasivat 1-1 -tasapelin. Samalla joukkueet kasvattivat etumatkaa VPS:ään.