Perjantai-illan ainoassa liigaottelussa kohtaavat TPS ja Jaro. Siinä missä turkulaisjoukkue taistelee vielä mitaleista, yrittää Jaro karistaa häntäpään vastustajia kauemmaksi.

TPS:n positiviisimpiin yllättäjiin on lukeutunut laitapakin tontilla viilettävä Jere Uronen. 17-vuotias nuorukainen tietää Jaron ja erityisesti sen maalipyssyn Irakli Sirbiladzen vaarallisuuden.

– En ole nähnyt yhtään hänen pelaavan, olen vaan kuullut, että hän on iso ja taitava ja tykkää mennä aika paljon yksin. Mutta on siellä muitakin hyviä pelaajia, kuten Niang ja Zeze laidoilla. Kova kolmikko. Takaa löytyy Aalto ja Skrabb, joten saa olla hereillä ihan koko ajan, Uronen sanoo TPS:n TV:ssä.

Urosella on myös valmis resepti, jolla Jaro kaatuu. Täydet pinnat TPS aikoo raapia ”vaikka väkisin”.

– Tietty pitää puolustaa tarkkaan, ettei laidoilta tulla läpi. Isketään vastaan, pelataan omaa peliä ja pidetään paljon palloa. Uskon, että siitä tulee hyvä peli. Kyllä me haetaan kolme pistettä, raavitaan vaikka väkisin.

//