SuomiFutis.com-sivuston haastattelussa on tällä kertaa vuorossa JJK:n valmentaja Kari Martonen, joka näkee joukkueen tulevaisuuden valoisaksi seuran talousvaikeuksienkin keskellä.

Toimitusjohtaja Joni Vesalainen mainitsi Keskisuomalaisessa pari viikkoa sitten, että seura on pahoissa talousvaikeuksissa. Onko tällä ollut vaikutusta joukkuehenkeen?

Ei se mitenkään ole näkynyt. Harjoitukset otetaan aina kovaa. Mikään seura ei suomifutiksessa ole kovin vahva taloudellisesti, tai sanotaan näin, että talous on tapetilla jatkuvasti.

Onko joukkueessa odotettavissa pelaajasiirtoja?

No totta kai joka seura miettii seuraavaa kautta ja joukkueen rakentamista, varmasti pelaajia tullaan hankkimaan. Nimiä on jo mielessä kyllä.

JJK on kolmantena liigassa ja voitto Interistä mahdollisti jopa nousun hopealle. Mitä päämääriä JJK:lla on tälle kaudelle ja ensi kaudelle?

Kaikkein tärkein on tämä kausi ja erityisesti aina seuraava peli. Meillä oli ennen kautta tavoitteena päästä kolmen joukkoon ja sinnehän me päästiin.

//

Teillä oli pitkä tasapelien sarja (6 peliä ja viisi tasuria), nyt voititte FC Interin viimeksi 1-0. Miten saatte jatkossa käännettyä tasapelit voitoiksi? Löytyykö jotain syytä siihen, että tasapelejä on tullut noinkin paljon putkeen?

Meidän peli on hyvää kaiken kaikkiaan. Ongelmana oli yksittäiset puolustustilanteet, joista syntyi maaleja. Mutta Inter-matsi osoitti, että pystytään puolustamaan ja meidän peli on kyllä kuosissa ja pystytään nousemaan voittoihin.

Osa JJK:n kannattajista huuteli melko hävyttömiä asioita Timo Furuholmille Inter-matsissa. Mitä mieltä olet tästä?

Vaikea kommentoida, koska en kuullut niitä kentänlaidalta. Keskittyminen on kuitenkin aina siinä pelissä. Jotain yksittäisiä ylilyöntejä on voinut toki tapahtua, mutta ei se kuulu meidän, eikä varmasti myöskään kannattajaseuran arvoihin.

Miten JJK hyödyntää maaottelutauon?

No eihän tässä kauhean pitkä tauko kuitenkaan ole. Tässä on hyvä aika harjoitella ja ehkä otetaan vähän lomaakin ja ladataan akkuja.

//