Mitalia hamuava TPS saa keskiviikkona vieraakseen pronssissa tällä hetkellä kiinni olevan JJK:n. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitto allaan.

JJK voitti edellisessä matsissa Hakan 2-1, kun taas TPS haki täydet pisteet Maarianhaminasta. TPS:n keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen toimi IFK-kaadon kapellimestarina – nuorukainen sanookin molempien joukkueiden olevan vireessä.

– Molemmilla on ihan hyvä syysvire päällä ja tästä pelistähän ei panoksia puutu. JJK pelasi jossain vaiheessa tasapelejä, mutta näyttää löytäneen taas voittovireenkin. Maarianhaminassa peli oli jotenkin vapautunutta ja niistä lähdökohdista on hyvä lähetä haastaamaan tosissaan JJK:ta, Kolehmainen sanoo TPS:n verkkosivuilla.

– Koetetaan kaataa JJK ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja heittää uutta haastetta myös jo Interinkin suuntaan.

//