Suomen A-maajoukkueen ja AZ Alkmaarin kapteeni Niklas Moisander ei ole tyytyväinen seurajoukkueensa toimintaan tapauksessa, jossa suurseura PSV teki ostotarjouksen Moisanderista. Moisander pysyy AZ:ssa, sillä tietojen mukaan jopa kolmen miljoonan euron tarjous ei saanut AZ:n johtoa toimimaan. Moisander on syystäkin turhautunut, sillä seuraava askel uralla jäi nyt ottamatta.

– Sanoin AZ:lle, että se oli ainutlaatuinen tilaisuus minulle. PSV teki hyvän tarjouksen, mutta AZ ei suostunut keskustelemaan siirrosta. Välimiesmenettely ei ollut vaihtoehto minulle, vaikka se kävi pikaisesti mielessä. Ajattelin joukkuetovereitani, faneja ja AZ:aa. Olen kuitenkin joukkueen kapteeni, Moisander selitti De Telegraafille.

– Olen edelleen sitä mieltä, että AZ:n olisi pitänyt päästää minut. En ole tyytyväinen siihen, miten se meni. Et koskaan tiedä pelaajana, kuinka monta tällaista mahdollisuutta tulet saamaan. Siitäkin huolimatta, että AZ lupasi olla seuraavalla kerralla joustavampi, moitin Earnest Stewartia (jalkapallojohtaja) ja Gertjan Verbeekia (valmentaja) , että siirto ei onnistunut. Moittia ei ehkä ole oikea sana, mutta en ole todellakaan tyytyväinen.

//