Suomen A-maajoukkue kohtaa tänään perjantaina varsin siipirikkoisen Moldovan sikermän, sillä kaksi avainpelaajaa on pudonnut miehistöstä.

Moldfootball.comin mukaan Moldovan selkeä ykkösmaalivahti ja kaikki tämän EM-karsinnan matsit pelannut Stanislav Namasco kärsii sormivammasta eikä näin asetu tolppien väliin. Tilanne on Moldovan kannalta suorastaan katastrofaalinen, sillä äskettäin joukkueen päävalmentaja Gabi Balint haukkui maalivahtinsa (lue uutinen) ja nyt ykkösveskari on sivussa.

Moldovan toinen paha menetys koskee hyökkäyskalustoa, josta puuttuu Moldovan ylivoimaisesti kokenein ja paras maalintekijä Igor Bugaiov. Miehen plakkarissa on 36 maottelua, joissa hän on tehnyt 7 maalia. EM-karsinnoissa teholukemat ovat 13 matsia ja 4 osumaa. Moldfootball.comin mukaan Bugaiov on vilustunut.

//