Paulus Arajuuren Kalmar FF voitti IFK Göteborgin Ruotsin cupin välierässä keskiviikkona ja eteni finaaliin. Välierä oli todellinen trilleri, jonka Kalmar vei nimiinsä 4-3 jatkoajan jälkeen. Valitettavasti suomalaistopparia ei nähty tositoimissa Kalmarin riveissä.

Panokset olivat erittäin kovat, sillä matsin voittajalle oli luvassa hyvin todennäköinen paikka eurokentille ensi vuonna. Kalmar meni 2-0 johtoon jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta göteborgilaiset kavensivat noin 20 minuuttia ennen loppua ja tasoittivat pelin aivan varsinaisen peliajan lopussa. Jatkoajalla Kalmar teki 3-2, IFK tasoitti 3-3, kunnes Tobias Carlsson sinetöi Kalmarin 4-3-voiton pari minuuttia ennen päätöstä.

Ruotsin cupin finaalipaikka tietää hyvää Kalmarille, sillä sarjan kärkijoukkueet Helsingborg ja Elfsborg pelaavat keskenään välieräpaikasta Sixten Boströmin Örebroa vastaan. Arajuuren Kalmar ja Örebro metsästävät europaikkaa cupin kautta, kun taas Helsingborg ja Elfsborg varmistanevat omat europelinsä sarjasta. Näin ollen Örebron hävitessä oman välieränsä, on Kalmar lähes saletisti europeleissä.