KuPS starttaa keskiviikkona Pietarsaarta kohti, missä tavoitteena on jatkaa voitokasta menoa. Edellisessä liigaottelussaan kuopiolaiset nujersivat Vaasan Palloseuran 4-2 tehokkaan peliesityksen jälkeen. Hyökkääjä Ilja Venäläinen upotti ottelussa liigauransa ensimmäisen hattutempun.

KuPS:n räväkkä päävalmentaja Esa Pekonen myöntää, että VPS-peli oli joukkueelta kauden parasta suorittamista.

– VPS-pelissä esityksemme oli hyvä ja pelaaminen oli vahvaa. Tehoja löytyi myös. Pelaamisemme oli monilta osin mallikasta ja jopa kauden parastamme, Pekonen sanoo KuPS:n verkkosivuilla.

Hyökkääjä Dickson Nwakaeme on pelikiellossa vielä keskiviikkona. Kolmen ottelun mittainen pelikielto päättyy Jaro-ottelun jälkeen ja hyökkääjä voi siten pelata seuraavassa pelissä. Puolustajat Atte Hoivala ja Joni Nissinen ovat nyt yhden ottelun mittaisissa pelikielloissa. Varoitustilit tulivat täyteen sunnuntaina, eikä kaksikko pelaa Jaro-ottelussa.

– Puolustajat Balazs Balogh ja Pietari Holopainen ovat jälleen pelikunnossa. Jonkin verran vaihtuvuutta kokoonpanoon nyt tulee laitapuolustajien pelikieltojen johdosta, Pekonen päättää.

//