Suomen A-maajoukkue kohtaa Hollannin EM-karsinnassa tiistaina. Huuhkajien kohupelaaja Teemu Pukki uskoo, että Suomi lähtee samanlaisella pelisysteemillä Hollantia vastaan kuin millä se pelasi Moldova-ottelussa.

– Erilainen peli varmasti edessä jo sen myötä, että vastustaja on kovempi joukkue. Uskon kuitenkin että periaatteessa samalla systeemillä pelaamme. Varmasti Hollannin puolustuksesta löytyy ainakin hiukan tilaa ja uskon että tulemme saamaan paikkoja. Ne pitää sitten käyttää vain tehokkaasti hyväksi, Pukki sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Pukki pääsi vaihdosta kentälle Moldova-kamppailussa. Tähtihyökkääjälle kelpaa rooli kuin rooli tiistaina.

– Valmentaja sen päättää, minä pelaan siellä missä sanotaan. Periaatteessa se on minulle ihan sama mikä pelipaikka ja rooli on, Pukki toteaa.

//