Suomen A-maajoukkueen vasen laitapakki Jukka Raitala valmistautuu tuleviin EM-karsintamatseihin luottavaisin mielin. Espanjalaista Osasunaa edustavan Huuhkajan mukaan joukkue haluaa näyttää yleisölle koko repertuaarinsa.

– Koska hävisimme Moldovalle viime vuonna vieraissa (0-2), haluamme näyttää Olympiastadionin yleisölle koko osaamisemme. Vastassamme on laadukas joukkue, josta löytyy useita vaarallisia pelaajia, mutta peli-ilomme ja terveystilanteemme ovat kohdallaan. Lähtökohdat otteluun ovat hyvät, Raitala sanoo OrsaSportille.

– Olemme käyneet harjoituksissa läpi niin puolustamiseen kuin hyökkäämiseen liittyviä taktisia asioita sekä vastustajamme vahvuuksia ja puutteita. Moldovalla on erinomaiset laitapelaajat, jotka ajavat sisään ja laukovat hanakasti, joten meidän on oltava koko ajan hereillä. Toisaalta heidän puolustuslinjansa edestä löytyy tilaa, joka meidän on osattava hyödyntää.

//