Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaajaveljekset Alexei Eremenko junior ja Roman Eremenko joutuvat tosissaan tappelemaan Rubin Kazanin pelipaikoista. Kovia satsauksia tehnyt Rubin haluaa Euroopan huipulle, mikä näkyy myös seuran pelaajapolitiikassa: täytemiehiä ei hankita, mistä kertoo viimeisimmät kiinnitykset ja nykyinen miehistö, joka suorastaan vilisee maajoukkuetason pelaajia.

Suomalaiskaksikon lisäksi Venäjän ulkopuolelta tulevat esimerkiksi israelilainen Bibras Natkho, turkkilainen Gökdeniz Karadeniz ja ecuadorilainen Christian Noboa – kaikki omaavat maajoukkuestatuksen. Uutena pelaajana Rubin palkkasi myös täksi kaudeksi Valko-Venäjän maajoukkueessa esiintyneen Sergey Kislyakin, joka tuli Minskin Dynamosta. Heidän lisäksi keskikentälle janoavat Brasilian maajoukkueessa pelannut Carlos Eduardo ja useampi venäläispelaaja.

Valko-Venäjän Kislyak tuntee entuudestaan Roman Eremenkon, jota hän pitää hyvänä hankintana. Siitäkin huolimatta, että Roman tappelee samoista peliminuuteista.

– Olemme pelanneet Kiovan Dynamoa vastaan. Olen nähnyt Roman Eremenkon. Hän pelasi erittäin hyvin. Hän on vahva futaaja. Sen parempi, mitä enemmän on tuollaisia pelaajia. Häneltä voit oppia jotain uutta ja kehittyä.

//