Valkeakosken Haka porskuttaa vahvasti Veikkausliigassa. Päävalmentaja Sami Ristilä valittiin liigan elokuun valmentajaksi ja nyt joukkue otti jo neljännen voittonsa viiden matsin sisään. Torstaina kaatui VPS vieraissa, kun Ristilän Haka haki arvokkaat pisteet 2-1-voitolla.

– Meillä oli ajatuksena, että mitä pitemmälle peli menee, sitä vahvemmin tullaan ja uskalletaan prässätä. Vaasa halusi varmasti nostaa peliä kotikentällään. Onnistuimme aika hyvin ja olimme aktiivisia. Ensimmäisen maalin jälkeen pakka vähän hajosi, kun kavereita rupesi piiputtamaan. Lopussa Piriseltä loistava maali, ja sen jälkeen ei ollut oikeastaan mitään hätää, Ristilä hehkuttaa VPS:n verkkosivuilla.

Vepsun vastuuvalmentaja Petri Vuorinen totesi pienten asioiden ratkaisseen tuloksen tasaisessa liigaväännössä.

– Suurin osa peleistä on aika tasaisia, niin tämäkin. Tässä oli kaksi ehkä vähän erityylistä joukkuetta. Toisen puoliajan alkuun saimme ihan hyvän alun ja pitempiä hyökkäyksiä. Sitten Haka tuli ja teki sen maalin puskista. Meillä oli hyvä jakso ennen sitä. Siinä oli paljon hyviä juttuja, mutta ei vain riittänyt tänään.

//