Hollannin A-maajoukkue kohtaa Suomen EM-karsintaottelussa tiistaina. Joukkueen avainpelaajiin lukeutuva Wesley Sneijder tietää, että Suomi ei ole mikään helppo pala.

– Tiistai on peli, joka meidän täytyy voittaa. Suomi on kova joukkue, erityisesti kotona. Suomi on hyvin organisoitu ja kotipelissämme Suomea vastaan meillä ei ollut helppoa. 11-0 -voiton jälkeen on tosi vaikeata pysyä terävänä.

Hollanti voitti Suomen tosiaan nihkeästi 2-1 viime syyskuussa. Keskikentällä pelaava Sneijder näkee joukkueessaan kehitystä ja antaa kehut myös päävalmentaja Bert van Marwijkille, jonka käskyttämänä oranssit ovat edenneet voitosta voittoon.

– Kasvamme. Itse asiassa kasvamme jokaisessa pelissä. Kaksi tai kolme vuotta sitten emme olisi voittaneet San Marinoa 11-0. Uskoisin tämän olevan paras Hollanti, jossa itse olen pelannut. Näkisin, että valmentaja on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana.

//