Jalkapalloaiheisen SuomiFutis.com– ja moottoriurheiluaiheisen RacingNewsFlash.com-sivustojen muodostama perhe on saanut uuden jäsenen. Tiistaista lähtien pääset lukemaan taattua laatua myös jääkiekosta SuomiKiekko.fi-sivuston avattua ovansa.

Jo nimi velvoittaa: Suomalainen urheilua seuraava kansa janoaa ennen kaikkea tietoa sinivalkoisten pelaajien, joukkueiden ja valmentajien edesottamuksista. SuomiKiekko.fi tarjoaa tämän tiedon nopeasti ja sataprosenttisella kotimaisuustakuulla. Jokainen uutisemme pitää sisällään suomalaisnäkökulman.

SuomiKiekko.fi jatkaa SuomiFutis.com-sivustolta tuttua linjaa: Sivustojemme kulmakiviä ovat edellä mainittujen nopeuden ja kotimaisuuden lisäksi ulkomailla uurastavien suomalaisten vankka seuranta, oman tilastotietokantamme mahdollistavat yllättävätkin ennätysuutisoinnit sekä lukuisat omat pelaaja- ja valmentajahaastattelut.

Tervetuloa tutustumaan!

//