Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on suurella todennäköisyydellä pelaamassa ensimmäisen virallisen ottelunsa FC Schalke 04:n riveissä jo keskiviikkoiltana. Pukki istui sunnuntaina saksalaisseuran penkillä koko ottelun ajan VfL Wolfsburgin vieraana.

Valmentaja Ralf Rangnickin matkustaessa ykkösmiehistön kanssa torstaiseen Euroopan liigan otteluun Steaua Bukarestia vastaan, Pukki osallistuu European Talents Tournament (ETT) -nimiseen turnaukseen Schalken väreissä. Suomalaiskärki ei ole Euroopan liigan lohkovaiheessa edustuskelpoinen, koska pelasi kilpailussa jo HJK:n miehenä.

Gelsenkircheniläisten ETT-miehistö koostuu parista ykkösmiehistön pelaajasta, jotka eivät matkusta Bulgariaan. Joukkueen runko on rakennettu nuorista U23-, U19- ja U17-joukkueista. Ryhmä kohtaa keskiviikkona kello 19 Suomen aikaan belgialaisen SC Charleroin. Muut turnauksen joukkueet ovat Saksasta ja Benelux-maista.

Pukilla on sunnuntaina hyvä mahdollisuus tehdä bundesliigadebyyttinsä, kun mahtiseura FC Bayern München saapuu Schalken vieraaksi.

//