FC Schalken tuore suomalaisvahvistus Teemu Pukki sai ensimmäisenä työpäivänään Gelsenkirchenissä harjoitusten ohella totta kai vastailla myös seuran pressiosaston kysymyksiin. Huuhkaja-kärjen haastattelu julkaistiinkin perjantaina saksalaisseuran verkkosivuilla.

– On hienoa olla täällä. Saavuin paikalle jo torstaina ja minut otettiin ystävällisesti vastaan. Asun aluksi hotellissa seuran harjoituskeskuksen yhteydessä, Pukki selvitti kuulumisensa.

HJK:n entinen kärkimies paljasti odottavansa eritoten pelaamista ja treenaamista espanjalaistähti Raulin kanssa.

– Minulle on erinomaista päästä pelaamaan Raulin ja Klaas-Jan Huntelaarin kanssa. Haluan oppia heiltä ja parantaa osaamistani. Jo lapsena katselin Raulin otteita telkkarista ja ihailin hänen pelityyliään. Nyt olen iloinen saadessani pelata hänen kanssaan samassa seurassa.

"Haluan saada mahdollisimman paljon peliaikaa"

Pukki kertoo, että entiset seurakaverit Helsingissä reagoivat 21-vuotiaan Schalke-siirtoon positiivisesti.

- Kaikki onnittelivat minua ja iloitsivat puolestani. Tällainen tilaisuus kun ei osu kohdalle ihan joka päivä pelata suuren eurooppalaisen seuran riveissä.

- Nyt haluan mahdollisimman nopeasti asettua täällä aloilleni ja saada mahdollisimman paljon peliaikaa. Annan päivittäin harjoituksissa kaikkeni, jotta kehityn, Pukki lupaa.